Warning: Creating default object from empty value in /home/ippa6305/kariyeryolculugu.com/blog/wp-content/themes/goodnews5/framework/options/redux/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Özgürlük, Sorumluluk Taşıyabilmektir. | Kariyer Yolculuğu

About the author

Related Articles

9 Comments

  1. 1

    mustafa

    bu ne bicim bi yazi ya? 😀

    Reply
  2. 2

    Uğur Özmen

    İlginç değil mi? Bugünkü yazımın konusu “teğet geçmiş”.

    “Yaratıcılık düşünce engellerini aşınca başlar” demiştim. Zaman kısıtlaması ve acil durum anonslarının yaratıcılığı azaltmadığı, aksine artırdığı ispatlanmış. Yeter ki düşünce engelleri kalksın.

    Fatmanur’un yazısı da aynı yönde… Özgürlük sorumsuzluk değildir. Zaten serserilik ile özgürlüğü ayıran çizgi, uğruna mücadele edilmesi gereken bir şeylerin olmasıdır.

    Reply
  3. 3

    freelancer03

    Gayet güzel. Elinize sağlık.

    Reply
  4. 4

    Atilla Oğuzhan Durgun

    Elinize sağlık. Bulmak istediğim çok şeyi buldum yazınızda. Teşekkürler.

    Reply
  5. 5

    Şeniz

    Up in the air! Evet, sen o’sun… Ve evet Kova’sın. Kesinlikle!!!

    Reply
  6. 6

    Fatmanur Erdogan

    Ugur, evet stres, zaman kisitlamasi, acil durum anonslari yaraticiliga engel degil durumu yonetebildigimiz surece. Surekli bu durumlara maruz kalmaksa dogru dusunmeyi engeller.

    Henuz okumayanlara oneririm.

    Henuz okumayanlara oneririm. http://ugurozmen.com/uncategorized/izmsiz-dusunmek

    Reply
  7. 7

    Uğur Özmen

    Bu dönemin gençleri, kavramların yeniden şekillendiği dönemde yaşadıkları için hem şanslı, hem de şanssız.

    Doğru bilinen kavramların sorgulanması, hatta yargılanması ve belirsizliğe itilmesi (örn: http://ugurozmen.com/bilisim/mba-diplomasini-ne-yapmali ) neye tutunacakları konusunda onları şanssız yapıyor.

    Diğer yandan, birçok kavramın yeniden şekillenmesine şahit oluyorlar. Bu değişikliğin gerekçelerini (eğer doğru izlerlerse) en iyi onlar bilecekler.

    Sanayi devrimini inceleyip, yönetim kuramlarının oluştuğu günlerde yaşamak gibi. Heyecan verici.

    Reply
  8. 8

    Haldun

    Bence Fatmanur hanım’ın yazısında ki en önemli mesajlardan biri de her gün yaptığı spor ile kendini ne kadar iyi hissettiği, ben de haftada 3-4 defa işten sonra spor yapmaya çalışıyorum ve yoğun bir iş ortamından sonra tüm yorgunluğu atmamı sağlıyor ve ertesi güne daha dinç başlayabiliyorum.

    Reply
  9. 9

    nilgün yetiş

    ben de zamansız, mekansız daha yaratıcı olabilineceğine inananlardanım artık… leonorda de Vinci, Matrakçı Nasuh,Michealangelo herhalde sanat eserlerini yaparken akşam 6 oldu bırakayım diyerek eserlerini bitirmedi, içindeki yaratıcı enerji aktif olduğu müddetçe işlerinin başındaydı ve tutkularının peşinden gittiler…. bizler ise 8-6, 9-6 mesaisi bulmak için can atıyoruz, niye? güvenlik, gelecek korkusu, bu şekilde yaşamaya şartlandırıldığımız için, Fatmanur Hn dediği gibi 30 sene sonra belki zamansız ve mekansız özgür işlerimiz olabilir… umarım daha önceden keşfedebilir ve bunu keyifle yaşayabiliriz…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2018 @ Tasarım ve Kodlama Albatros ♥ Tasarım'a Aittir.