About the author

Related Articles

12 Comments

  1. 1

    Serbay Arda Ayzit

    Hemen deneyeceğim, İnsanda bir şirket gibidir, kendimize arada bir swot analizi yapmamız gerekiyor sanırım. Nasıl şirketler güçsüz yanlarını güçlendirmenin derdindeler, bu tarz araçlarla biz de kendimizi sorgulamalıyız diye düşünüyorum. Ne kadar kötü yönümüzü keşfedersek o kadar iyi, erken teşhis önemlidir:)

    Reply
  2. 2

    Uğur Özmen

    Hemen denedim. Teşekkürler Fatmanur

    Reply
  3. 3

    Anıl

    zayıf yanları sormanın bir avantajı adayın ağzından kendı zaaflarını duymak:)

    Reply
  4. 4

    Erhan

    Bu testte normalde bildiğim en güçlü yanım 1. strenght olarak çıktı. 24’ün arasından 1. çıkması testin ne kadar iyi bir yaklaşım yaptığını gösteriyor. Bu arada, testte dediğiniz gibi itilen kutuplar da, yani son 12 strenght, zayif yönler olarak alınabiliyor.

    Reply
  5. 5

    Fatmanur Erdogan

    testin faydalı olduğunu duyduğuma sevindim. verdiğim diğer linklerde de bu güçlü yanların daha detaylı açıklamaları var. onlara da göz atmakta fayda var.

    Reply
  6. 6

    Leyla Tan

    Fatmanur hanım bu test gerçekten çok faydalı ama benim sorunum genelde yatkınlığım olan alanların hangisi olabileceğini bilememekte. Yani ben neyi yapmayı daha çok seviyorum hangi iş bana göre bilemiyorum:(

    Reply
  7. 7

    Mehmet Ortaç

    sanırım bu test ile eksiğimi çok iyi anladım 🙁 ancak ben testi yapmadan- yapamadan anladım. Test İngilizce olduğu için hiçbirşey anlamadım 🙁 en acilinden ingilizcemi geliştirmem gerekli.

    Reply
  8. 8

    Mehmet Ortaç

    sanırım bu test ile eksiğimi çok iyi anladım ancak ben testi yapmadan- yapamadan anladım. Test İngilizce olduğu için hiçbirşey anlamadım en acilinden ingilizcemi geliştirmem gerekli.

    Reply
  9. 9

    Fatmanur Erdogan

    Sevgili Mehmet,

    Ingılızce ancak cok kolay anlaşılır bir ingilizce. Bir arkadaşından destek alman mümkün olursa harika olur. 2009’da belki soruların türkçelerini de hazırlama imkanım olursa haber veriyor olurum.

    Reply
  10. 10

    Pınar Güzmen

    Hepimizin geliştirmeye açık yanı vardır hem de her zaman. gelişme olduğu sürece bu böyledir. ayrıca bazısına göre zayıf gözüken bir yan diğerlerine kuvvet olarak gelebilir

    Reply
  11. 11

    burcu

    ben de durust olarak testi uyguladım ama 24 soruluk olanı.cok dogru bir sonuc cıktı cok faydalı buldum.

    Reply
  12. 12

    Ş.Merve

    ben sadece bu siteye üye olmak istiyorum

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2018 @ Tasarım ve Kodlama Albatros ♥ Tasarım'a Aittir.