About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Erhan

    Karlılık ve ciro.

    Goldaş uzun yıllardan beri Fortune tarzı sıralamalarda üst sıralarda, fakat bundan 3-4 sene önce 1 haftalık bir iş deneyimim oldu orada, 1 hafta bile dayanamadım çıktım, anlatayım:

    Goldaş özellikle Rusya vs. gibi altını seven ülkelere ürün ihraç eden bir şirket. Pek bir başarısı yok esasında, başarı ölçütü olarak başarılı bir takı dizayno yetiyor. Goldaş’ın 50. sırada olması altının temelde pahalı bir madde olması ve stok avantajı, yer işgal etmiyor. İğrenç bir çalışm yerleri var Merter’de. Yöneticilerinin mantalitesi Arap mantalitesi gibi, kavgacılar. Bir direktör altındaki müdürü çalışanların önünde bağırarak rezil edebiliyor. Müdürler üzerlerindeki stresi çalışanlara çok kolay yansıtıyorlar.

    Benim 1 hafta çalıştığım yer satınalmaydı. Penceresi olmayan 15 metrekarelik yerde 7 kişi çalışıyorduk, ahır gibi bir yerdi. Zaten Merter’i bilirsiniz, tekstil sanayi orada, iyi bir okul bitirmiş birisi ne kadar orada çalışmak isteyebilir ayrı konu. Ben 1 hafta çalıştım, hemen ayrıldım.

    Altında karlılık ve ciro kolay işler, bunlar bizi aldatmasın. Goldaş resmen dükkan gibi bir yer, gidin görün. Fortune da ne yapsın sadece karlılık, satışlar ve ciroya göre değerlendirebiliyor, diğer şartları da katsa 1 yılı geçer bu yıllık değerlendirme.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2018 @ Tasarım ve Kodlama Albatros ♥ Tasarım'a Aittir.