About the author

Related Articles

9 Comments

  1. 1

    Mert Kuyumcu

    Fatmanur Hanım,

    Paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

    Reply
  2. 2

    Serkan Kınacıoğlu

    Etkili bir paylaşım, teşekkürler. 🙂

    Reply
  3. 3

    salih açari

    yazı güzel.ben daha hiç bir ceo görmedim ki en sıradan bi çalışanı sevsin ve saysın.ceo lar ruhsuz-vicdansız-insafsız insanlardır.özellikle de türk olanları.hedeflerine ulaşmak için her şeyi mubah sayarlar.tek bildikleri hırsla para kazanmaktır.bu kadar kesin nasıl düşünüyorum derseniz.bu güne kadar çalıştıgım şirketlerde bir çok ceo gördüm.hiç biri de bu profilin dışına çıkmış değil di.

    Reply
  4. 4

    Cemil Macit

    Türkiye’de katılımcı liderlik modeli işe yaramaz. En başta çalışanlar bunu kabullenemez. İlla bu modeli uygulayacağız derseniz; “öperler Tayfun, hepimizi öperler!” (bir Türk filminden) 🙂

    Reply
  5. 5

    Didem Pak

    Katılımcı liderlik belki de işine gelmez yönetenlerin ama çalışanlar bunu nasıl kabullenmez? Suç atma durumundan bahsedşyorsan o başka!!:)

    Reply
  6. 6

    Engin BOZACI

    Ülker’in GOYA’sı ülkemizdeki katılımcı liderliğe verilebilecek başarılı örneklerden birisi. Bakınız: http://ekonomi.milliyet.com.tr/gizli-goya-formulu-385-milyon-tl-getirdi/ekonomi/ekonomidetay/06.08.2012/1576811/default.htm

    Reply
  7. 7

    Yaşar Ateşsoy

    ..çünkü, CEO’luk, gerçek anlamda “liderlik” değildir.. CEO’luk kurumsal bir konum, liderlik ise sosyal ve kültürel bir süreçtir..
    Teşekkürler, saygılar..

    Reply
  8. 8

    Fatmanur Erdogan

    Yasar bey cok guzel bir yorum yaptiniz. Tesekkurler.

    Reply
  9. 9

    özgür

    “Dünya muazzam hızla değişiyor, artık eski yönetimlerin ömrü doldu, katılımcı liderliği benimsemeyen şirketler bitecek” gibi açıklamaları doğru bulmuyorum.

    dünya sürekli bir değişim halindeydi 1990’larda da yukarıdaki aynı cümleler vardı :”dünya değişiyor, artık hiç bir şey eskisi gibi değil”.

    hayır, temelde her şey aynı. o yüzden sanki yeni bir çağa girmişiz gibi heyecana kapılmak büyük resmi görmemek gibi geliyor, web2.0’ın heyecanına çok kapılmamak gerekiyor.

    oyunun kuralları değişmedi. dün lider şirketleri bugun de lider…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2018 @ Tasarım ve Kodlama Albatros ♥ Tasarım'a Aittir.