About the author

Related Articles

4 Comments

  1. 1

    Uğur Özmen

    Çok değerli önerilerl dolu bir yazı.

    İK’nın (genelde yapmadığı) birçok görevinden biri diye mi algılamalıyım, yoksa yaptığı takdirde tüm şirketlerin göz bebeği olacak işler için minik bir hatırlatma -kopya- notu mu?

    Hangisi olursa olsun… Bu yazıyı, belki bir de astlarını üst pozisyonlara hazırlamak için amirlerin yapması gerekenleri anlatan yazı izlemeli.

    Özellikle son paragraftaki yöneticiler için…

    Reply
  2. 2

    Fatmanur Erdogan

    Her ikisi de diyebiliriz. Yöneticilere de çok büyük görevler düşüyor elbette. Zaten ileride yöneticiler daha da yeteneklerini geliştirmiş olunca, IK’ya gerçekten daha fazla operasyonel işler dışında bir iş kalmıyor olacak. Yani IK fonksiyonu dağılıp, başka fonksiyonlar halinde karşımıza çıkacak.

    Reply
  3. 3

    Mümin ÇİÇEK

    Bana bir fırsat verilse yaşadığım (eskiden yaşadığım) şehirdeki İK’cıların tamamını işten atardım. Sizin de dediğiniz gibi Fatmanur Hanım “Neye kaynak olduğu belirsiz bir isme sahip. Malesef.” Olan da iş arayan insanlara oluyor.

    Reply
  4. 4

    Umut Kısa

    Koçluk becerileri de lider yetiştirmede önemli rol oynuyor. Önümüzdeki dönemde koçluğun kurumsal hayatlarda çok daha önemli hale geleceğini düşünüyorum. Yazı çok güzel, sevgilerimle

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2018 @ Tasarım ve Kodlama Albatros ♥ Tasarım'a Aittir.